Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3

Song – Pinch
Singer – Gulzaar Chhaniwala
Lyrics – Gulzaar Chhaniwala
Music – Gulzaar Chhaniwala
Director – Gulzaar Chhaniwala
Dop/Edit/DI – Shiva Jangra
Music Label – Speed Records Haryanvi
Genre – Haryanvi Pop
Released – 2020

सोंग – पिंच
सिंगर – गुलज़ार छानिवाला
लिरिक्स – गुलज़ार छानिवाला
म्यूजिक – गुलज़ार छानिवाला
डायरेक्टर – गुलज़ार छानिवाला
डोप/एडिट – शिवा जांगड़ा
म्यूजिक लेबल – स्पीड रेकॉर्ड्स हरयाणवी
जेनर – हरयाणवी पॉप
रिलीज़ड – 2020

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3 – Shiva Jangra – Free Latest Audio Download 320kbps 2020

दिल तो करे से तन्ने जहाज लेके दे दू
पर एक ब लॉटरी तोह लग जान दे
वा घोडे जैसी नास आले पीठ पे जो बोले
लेउंगा रिमांड बेटा टाइम आन दे

रामफल करिये डण्डे गिल्ले
एह के तोडा कुत्ते पिल्लै
रामफल करिये डण्डे गिल्ले
एह के तोडा कुत्ते पिल्लै

तेरा टूटजा जे दिल ज्यादा सोचना नहीं
बब्बू मान आले गाना ते रिलीफ हो जाएगी

टेड़ा टेड़ा मने न तु ठाड़े लाडले
जे आवे मेरे यार तन्ने तकलीफ हो जागी

दिल बिल प्यार व्यार
समझ ते सौदा बाहर
बस मेरे यार मैंने साथ चाहिए

दिल बिल प्यार व्यार
समझ ते सौदा बाहर
बस मेरे यार मैंने साथ चाहिए

हे-र एक तोह शिज़ुका जीसी पा जा बीनली
दूजा मेरे बाबा भोलेनाथ चाहिए

गाम आले सौदा पाडू
र कइ शायने स कई आडू
गाम आले सौदा पाडू
र कइ शायने स कई आडू

मेरे यारा खातर मैड़म ज उल्टा बोलगी
पापा आली परी रपटे म डीफ हो जागी

टेड़ा टेड़ा मने न तु ठाड़े लाडले
जे आवे मेरे यार तन्ने तकलीफ हो जागी
टेड़ा टेड़ा मने न तु ठाड़े लाडले
जे आवे मेरे यार तन्ने तकलीफ हो जागी

भोला बाबा डैशबोर्ड पे
एक भगत महाकाल का

जे तेरे फ़िल्टर पाडे ना
मैं पूत ना गाम आले का
जे तेरे फ़िल्टर पाडे ना
मैं पूत ना गाम आले का
इसा भी र कोन्ना फनने खान लाग रा

छनिवाला गुलज़ार इसा बांधेगा इलाज़
तेरे साथ पुस्ता लाडले शरीफ हो जागी

टेड़ा टेड़ा मने न तु ठाड़े लाडले
जे आवे मेरे यार तन्ने तकलीफ हो जागी
टेड़ा टेड़ा मने न तु ठाड़े लाडले
जे आवे मेरे यार तन्ने तकलीफ हो जागी

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3 – Shiva Jangra – Free Latest Audio Download 320kbps 2020

Dil Toh Kare Se Tanne Jahaaj Leke De Du
Par Ek Ba Lottery Toh Laag Jaan De
Va Ghode Jisi Naas Aale Peeth Pe Jo Bole
Leunga Remand Beta Time Aan De

Ramafal Kariye Dande Gille
Eh Ke Toda Kutte Pille
Ramfal Kariye Dande Gille
Eh Ke Toda Kutte Pille

Tera Tootja Je Dil Jaada Sochna Nahi
Babbu Maan Aale Gaana Te Relief Ho Jaagi

Tedha Tedha Manne Na Tu Taade Laadle
Je Aage Mere Yaar Tanne Takleef Ho Jaagi
Tedha Tedha Manne Na Tu Taade Laadle
Je Aage Mere Yaar Tanne Takleef Ho Jaagi

Dil Bil Pyar Vyar
Samajh Te Sauda Baahar
Bas Mere Yaar Manne Saath Chahiye

Dil Bil Pyar Vyar
Samajh Te Sauda Baahar
Bas Mere Yaar Manne Saath Chahiye

Hey-Re Ek Toh Shizuka Jisi Pa Ja Beenli
Dooja Mere Baaba Bholenath Chahiye

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3 – Shiva Jangra – Free Latest Audio Download 320kbps 2020

Gaama Aale Sauda Paadu
Re Kayi Shayane Se Kayi Aadoon
Gaama Aale Sauda Paadu
Re Kayi Shayane Se Kayi Aadoon

Mere Yaara Khaatar Maidam Je Ulta Bolgi
Paapa Aali Pari Rapte Mein Deaf Ho Jaagi

Tedha Tedha Manne Na Tu Taade Laadle
Je Aage Mere Yaar Tanne Takleef Ho Jaagi
Tedha Tedha Manne Na Tu Taade Laadle
Je Aage Mere Yaar Tanne Takleef Ho Jaagi

Bhola Baba Dashboard Pe
Ek Bhagat Maha Kaali Ka

Je Tere Filter Paade Na
Main Putt Na Gaama Aale Ka
Je Tere Filter Paade Na
Main Putt Na Gaama Aale Ka
Isa Bhi Re Konna Fanne Khaan Laag Reha

Re Kaal Tak Maahre
Haath Ke Neeche Puchh Maaraniye
Aaj Tera Patta Khul Gaya Ke
Tera Baap Bolun Su
Bhool Gaya Ke

Chhaniwala Gulazaar Aisa Baandhega Ilaaj
Tere Saat Pusta Laadle Shareef Ho Jaagi

Tedha Tedha Manne Na Tu Taade Laadle
Je Aage Mere Yaar Tanne Takleef Ho Jaagi
Tedha Tedha Manne Na Tu Taade Laadle
Je Aage Mere Yaar Tanne Takleef Ho Jaagi

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3 – Shiva Jangra – Free Latest Audio Download 320kbps 2020

गानों और फिल्मों में, हमने अलग-अलग अवधारणाओं को देखा है, जिन्होंने सभी के लिए बहुत ही बेहतरीन गाने दिए हैं।

हरियाणवी इंडस्ट्री में ऐसा ही एक कलाकार गुलज़ार छनिवाला है, जिसने अपने राडार को विविधता दी है और बेहतरीन प्रदर्शन किया है।

गुलज़ार छानीवाला का इससे पहला गाना रिलीज़ड ‘दादा पोता’ था जिसे प्रशंसकों से बहुत प्यार मिला।

वह अब एक नया गाना हमारे बीच लाने जा रहे हैं, जिसका नाम ‘पिंच’ है।

गाने में, हम केवल गुलज़ार ही मेन लीड में दिखाई देंगे | पिंच के पोस्टर को उनके सोशल मीडिया द्वारा शेयर किया गया है।

अगर हम ‘पिंच’ के क्रेडिट की बात करते हैं तो इसे गुलज़ार छनिवाला द्वारा गाया लिखा गया है, जिसमें हम गाने का वीडियो का विडियो भी देखने को मिलेगा देखेंगे।

गाने का म्यूजिक निर्देशन गुलज़ार छनिवाला ने खुद गुलज़ार छनिवाला के वीडियो निर्देशन के साथ दिया है।

इस गाने की फोटोग्राफी शिवा जांगड़ा द्वारा निर्देशित है।

यह गाना 16 मार्च 2020 को स्पीड रिकॉर्ड्स हरियाणवी के लेबल पर रिलीज़ किया जाएगा।

गुलज़ार छनिवाला एक बेहतरीन गायक और गीतकार हैं, जिन्होंने ‘रांडा पार्टी’, ’कसूते’, ’फ़िल्टर शॉट ’, ’दादा पोता’ और मैडल जैसे कई अद्भुत हिट नंबर दिए हैं।

गुलज़ार छनिवाला ने एक वीडियो में बताया हैं कि एक गाना “धूमा ‘ भी 15 दिनों में हमारे बीच में आ सकता हैं |

और अब उसके नए संगीत नंबर ‘पिंच’ की प्रतीक्षा करने का समय आ गया है, लेकिन क्या आप जानते हैं कि नीचे दिए गए टिप्पणी अनुभाग में इस गीत के पोस्टर पर आपका क्या ख्याल है और इस तरह के अन्य अपडेट के लिए हमें फॉलो करें।

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3 – Shiva Jangra – Free Latest Audio Download 320kbps 2020

In the songs and films, we have witnessed different concepts that have set higher benchmarks for everyone.

One such artist in the Haryanvi industry is Gulzaar Chhaniwala who has diversified their radars and brings on the best.

Gulzaar Chhaniwala’s last released song was ‘Dada Pota’ which got a lot of love from the fans.

He is now presenting a new song which is titled ‘Pinch’.

In the song, we will only hear him. The poster has been shared by him on his social media.

If we go by the credits of ‘Pinch’ it has been sung, written and composed by Gulzaar Chhaniwala in which we will see the video version of the song.

The music direction of the track has been given by Gulzaar Chhaniwala with the video direction of Gulzaar Chhaniwala Himself.

Photography Of This Song Is Directed By Shiva Jangra.

The song will be released under the label of Speed Records Haryanvi on 16th March 2020.

Gulzaar Chhaniwala is one of the finest singer and lyricist who have given some amazing hit numbers like ‘Randa Party’, ‘Kasoote’, ‘Filter Shot’, ‘Dada Pota’ and ‘Medal’ and many more.

Gulzaar Chhaniwala Tells In A Video That A Song “Dhooma’ Was Releasing In 15 Days.

And it’s now time to wait for his new musical number ‘Pinch’ but do let us know what’s your take on the poster of this song in the comment section below and for more such updates follow Us.

Dj Vajda Song Miss Pooja

Hard Work Song R Nait

Faraar Song Jass Bajwa Mp3

Gulzaar Chhaniwala New Songs Download

Pinch Song Gulzaar Chhaniwala Mp3 – Shiva Jangra – Free Latest Audio Download 320kbps 2020

Song – Pinch
Singer – Gulzaar Chhaniwala
Lyrics – Gulzaar Chhaniwala
Music – Gulzaar Chhaniwala
Director – Gulzaar Chhaniwala
Dop/Edit/DI – Shiva Jangra
Music Label – Speed Records Haryanvi
Genre – Haryanvi Pop
Released – 2020

सोंग – पिंच
सिंगर – गुलज़ार छानिवाला
लिरिक्स – गुलज़ार छानिवाला
म्यूजिक – गुलज़ार छानिवाला
डायरेक्टर – गुलज़ार छानिवाला
डोप/एडिट – शिवा जांगड़ा
म्यूजिक लेबल – स्पीड रेकॉर्ड्स हरयाणवी
जेनर – हरयाणवी पॉप
रिलीज़ड – 2020

Play Or Download

We Will Publish Full Lyrics And Full Mp3 Of This Song On 16th March 2020 At 8:00 AM

Leave a Reply